2013 m. lapkričio 26 d., antradienis

Lietiniai su Nutella


Nepasikuklinsiu ir pavadinsiu tai rojumi ;p Minkšti, lipšnūs, purūs blyneliai, gausūs Nutellos kremo.. :) 
Savaitgalio pusryčių ideali idėja, pirmyn ! ;)

Ingredientai:


3 kiaušiniai


2 stiklinės pieno

1 stiklinė kvietinių miltų

žiupsnelis druskos
1 a. šaukštelis cukraus
1 v. š. aliejaus arba sviesto
Nutella
bananai


Kiaušinius  išpaplakam su pienu, įberiam žiupsnelį druskos, cukraus, maišant palaipsniui supilam miltus bei tirpintą sviestą ( arba aliejų). Viską labai gerai išmaišom.
Keptuvę įkaitinam, paviršių patepam aliejumi (tik tiek, jog paviršius nebūtų sausas, juk nenorim, kad lietiniai mirktų aliejuje). Pilam kupiną šaukštą tešlos, atsargiai ir greitai paskirstom po visą paviršių ir kepam keletą minučių, apverčiam ir pakepam dar keletą sekundžių. 
Patarimas: kuo plonesnius darysite, tuo bus skaniau!
Iškeptus blynelius pertepam su Nutella. Pjaustytus bananus galima paslėpti blynų sluoksniuose arba tegu jie sau tinginiauja ant blyno, šalia blyno, kaip jūsų fantazija žaidžia.. :P Aš apliejau blynelius Nutellos ir pieno lydiniu, apibarsčiau smulkintais lazdyno riešutais ir šokolado gabalėliais.
Skanumėlis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą